Duyuru

Collapse
No announcement yet.

adidas løb afslører den all-white Undye Pack

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • adidas løb afslører den all-white Undye Pack

    adidas løbens seneste kollektion handler om et blankt lærred. billig sko adidas superstar Den nye Undye-pakning er fremstillet med en lav-effektproces, der kræver mindre vand og fremhæver de rå og naturlige materialer, der findes i hver silhuet. Kapslen omfatter UltraBOOST All Terrain, UltraBOOST Laceless, UltraBOOST X og AlphaBOUNCE Beyond, detailhandel mellem $ 120 og $ 240 USD hver.

    Samlingen er sat til at falde den 10. februar online på adidas.com. For flere adidas, gå ikke glip af den kommende YEEZY BOOST 350 V2 i "Smør".

    adidas yeezy pris adidas har drømt en anden farveway for NMD_CS2 og den har alle de rigtige detaljer. På sin "Triple Black" Primeknit base er et antydning af pink på hælkraven. En række forskellige teksturer på øverste, mellemsål og omvendt giver det et dynamisk udseende, der er subtil nok til minimalisterne. De, der foretrækker en soklignende pasform med deres spark, bør bestemt overveje dette tilbud til foråret. Den "Triple White" iteration er også en solid mulighed for det varmere vejr, der kommer. Der er ingen bekræftede nyheder om, hvornår parret slipper, men en martsdato forventes. Bliv afstemt og i mellemtiden tjek mærket "Pink Glow" Hu NMD Trail lavet i samarbejde med Pharrell.
İşleniyor...
X