![]() |
|
|
|||||||
| Gayrimenkul Hukuku Tapu İptal Davası, Tapu Tescili, Kadastro, Tapu Sicili, Satış Vaadi, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi, Muvazaa, İpotek, 3. Kişiye Devir, Taşınmaz Üzerindeki Haklar, Vefa, Şufa, İştira, Mülkiyet, İntifa, Ecrimisil |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
ben murat ince bizim fikirtepede 200 metre kare üzerinde iki katlı bi evimiz var
dedem rahmetli babaannem de rahmetli asıl mal sahipleri öldü şuan dairelerde halamlar oturuyo babamda rahmetli oldu kimse malın paylaşılması için bir girişimde bulunmuyo ben bu konuda bi dava açmak istiyorum ben mal sahibi olan dedeyle babaannenin oğlunun oğluyum dedim gibi babamda rahmetli ayrıca sivasta da bir kaç arazi oldunu biliyorum başkaları tarafından kullanılıyo ama kimse ilgilenmedinden ses yok bu konuda bana yardım edebilecek avukat arkadaşlar varsa masrafların ne oldunu bilmiyorum gerikirse bu masraflarıda üslenip dava sonuçlandında ödemek şartıyla bi avukat varsa beni ararsa sevinirim tel 05385682968 teşekkürler |
|
|
|||
|
|||
|
Böyle ilanla bu işler olmaz.Sana tavsiyem bulunduğun ilde tanıdık Avukatla çalışmandır.İmzalayacağın sözleşmeye de dikkat et.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|