![]() |
|
|
|||||||
| Hukuk Eğitimi Avukat Hakim Savcı Eğitimi ve Stajı, Hukuk Yüksek Lisansı, Hukuk Fakülteleri Hakkında Açıklayıcı Bilgiler, Yurtdışında Hukuk Eğitimi, Hukuk Ders Notları, Sertifika Programları ve Kurslar, Hakimlik Sınavı |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar, evimde ilginizi çekecek bir sürü hukuk kitabı bulunuyor. Ben hukuk okumadım ancak bunlar bana bir arkadaşımdan vaktinde hediye gelmişti. Şimdi bebeğimiz olacağı için tümünü işine yarayacak arkadaşlara hediye etmek istiyorum. İçlerinde hemen her alana ait yasalar ve örnek davaları barındıran yaklaşık 40-50 kadar kitap var. İlgilenen arkadaşlara hepsini bir seferde ücretsiz olarak vereceğim. İşine yaramayacak olanlar da çevrelerine bilgi verip bana ulaşmalarını sağlarsa memnun olurum. Bana ysezerd@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. İyi akşamlar...
KİTAPLAR SERAP İSİMLİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİ ARKADAŞIMIZA VERİLMİŞTİR ARKADAŞLAR. UMARIM KENDİSİNE FAYDALI OLUR. İLGİLENENLERE TEŞEKKÜRLER. Konu Sezer tarafından (27 September 2009 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar, kitapların tümü hukuğu yeni kazanmış Serap isimli arkadşımıza verilmiştir. Serap'a getirdiği sürpriz hediye için teşekkürler, diğer arkadaşlara da başarılar dilerim.
|
|
|
|||
|
|||
|
merhaba
bu sene hukuk fakültesine gireceğim,böyle bir imkandan yararlanmak için ne yapmalıyım? veya ucuza bulabileceim kitaplar var mı 1.sınıfı bitirenlerden de alabilirim. Teşekkürler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|